Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hirdetés

Megújult a Csornai Járási Hivatal

Hat évvel a Csornai Járási Hivatal megalakulása után lehetőség nyílt a „megörökölt” munkaállomások megújítására, melynek köszönhetően a hivatal munkatársai méltó és modern körülmények között dolgozhatnak – állapította meg Széles Sándor, majd hozzátette: nagy öröm, hogy átadhatja a felújított irodákat.

Ünnepélyes keretek közt adták át a felújított Csornai Járási Hivatal irodáit. Széles Sándor kormánymegbízott kiemelte, hogy köszönet illeti a csornai önkormányzatot, mert 2013 januárjában nemcsak befogadta a járási hivatalt a városháza épületébe, hanem együttműködésével, pozitív hozzáállásával segíti a közfeladatok mind teljesebb elvégzését.
Az államigazgatás folyamatos átalakításának része, hogy időnként megújulnak az egyes munkaállomások – tette hozzá a kormánymegbízott. Az elmúlt években korszerűsítették a csornai kormányablakot, – most pedig arra nyílt lehetőség, hogy saját forrásból a járási hivatalvezetés és az ügyintézők munkahelye is korszerűbb legyen. A megfelelő munkakörülmény nemcsak az önbecsülés, hanem a minőségi munkavégzés alapját jelenti. A rábaközi emberek felelősségvállalására jellemző, hogy elsősorban a feladat elvégzésére koncentrálnak, és a fontossági rangsorban csak ezt követi, hogy milyenek a munkakörülményeik és mennyi a fizetésük – mondta el tapasztalatait Széles Sándor, aki szerint emiatt duplán megérdemlik a járási hivatal szakemberei, ha szebb, kényelmesebb helyen dolgozhatnak.
Dr. Bónáné dr. Németh Katalin polgármester szintén a köszönet hangján szólt a megjelentekhez, majd elmondta, hogy az ügyfélbarát hivatal működéséhez hozzátartozik a megfelelő munkakörnyezet. A csornai önkormányzat és a járási hivatal céljai azonosak, vagyis minél jobb kiszolgálásban részesüljenek az ügyfelek.
Szeiber Anita, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal főosztályvezetője a közel 25 millió forintba kerülő projekt tartalmát ismertette. Az egységes, fehér színt kapott helyiségekben új laminált padlót helyeztek el, elbontották a régi falburkolatokat, beépített szekrényeket, új gipszkarton falakat építettek, felújították a villamos berendezéseket. Tizenegy irodában új klímaberendezést is beszereltek, lecserélték a korszerűtlen radiátorokat, a beltéri ajtókat átfestették, valamint a felújított ablakokra szalagfüggönyt tettek.
Dr. Egresiné dr. Kiss Mária járási hivatalvezető megköszönte a Kormányhivatal vezetőségének a támogatást, dolgozóinak a jó együttműködést, az önkormányzat vezetőinek, hogy a felújítás során mindenben partnerek voltak. Elmondta, hogy a hivatal dolgozóit is köszönet illeti a munkálatok alatt tanúsított türelmükért és hogy mindig, minden körülmények között tartották az ügyfélfogadást és a határidőket

Beküldés dátuma: 2019. 12. 17.

Kapcsolódó hírek

 • Házias étel készül a megújult konyhában

  Ha megkérdezik a gyerekeket, hogy mit ennének ebédre, enyhén szólva érdekes menü kerekedne ki belőle, ugyanis a diákok ízlése nincs teljesen összhangban a felnőttek elképzeléseivel.

További hírek

 • Trianoni megemlékezés Csornán

  A Csornai Korona Polgári Együttműködési Egyesület, a Vitézi Rend és Csorna Város Önkormányzata megemlékezést tartott a Soproni úti Trianoni emlékműnél.

 • Összefogás a kórházi esélyegyenlőségért Kapuváron

  Dr. Benedek Zoltánt néhány hónapja keresték fel a fogyatékkal élőket segítő civil szervezetek képviselői.

 • Infrastrukturális és tárgyi fejlesztések a kapuvári kórházban

  A Kapuvári Lumniczer Sándor Kórház és Rendelőintézetben az utóbbi időben nem volt szükség arra, hogy emberhiány miatt drasztikusan megváltoztassák a munkaidő-beosztást, az újonnan belépők kedvéért csak kisebb műszakváltásokra került sor.

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

Hirdetés
DANUBIUS play