Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!

Örömének Beled ünnepnapjain

Ágoston Regina első nyilvános fellépése az óvodáskorra tehető, amikor az egyik karácsonyi összejövetelen dalolt közönségének. A beledi egyetemista életében egyébként is kiemelt szerepe van az év végi ünnepkörnek, amikor családja körében hódolhat a zenének.

A Széchenyi István Egyetemen tanuló Ágoston Regina régóta próbálkozik az énekléssel, s legutóbb az adventi ünnepkörhöz köthető programon szólaltatta meg csodálatos hangját.
– Megtiszteltetés számomra, ha felkérnek egy-egy rendezvényen való szereplésre. A sok pozitív visszajelzés miatt nemcsak magamnak, hanem nagyobb közönség előtt is szeretek énekelni – mesélt hobbijáról a fiatal beledi hölgy, akinek nővére szintén muzikálisnak mondható, hisz hangszálain kívül a gitár húrjait is gyakorta megszólaltatja. Mivel a testvér a fővárosban él, a közös fellépésekre csak ritkán kerül sor. Regina szerint a beledben működő civil szervezetek jó alapot teremtenek a közösségi összejövetelekre, ezért ha teheti, ő is ellátogat a helyiek által szervezett programokra. Az évek során úgy tapasztalta, hogy egyre színvonalasabbak a rendezvények, melyek mind nagyobb népszerűségnek örvendenek a lakosság körében.
Ágoston Regina örömmel tesz eleget a felkéréseknek, így évente több alkalommal színesíti a város és a civil szervezetek által életre hívott találkozókat, fesztiválokat.

Beküldés dátuma: 2017. 01. 18.

Kapcsolódó hírek

További hírek