Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hirdetés

Új óvodai játékok közel félmillió forintból

A beledi szülői munkaközösség közel húsz évvel ezelőtt szervezte meg először a jótkonysági bált, melynek bevételéből karácsonyi ajándékot vásároltak a gyerekeknek, és legújabban az óvodai programok megrendezésére is jut az összegből.

Gerencsérné Németh Erika óvodavezető megköszönte a beledieknek, hogy két évtizede  őrzik a hagyományt. Idén közel 90 fő vett részt a mulatságon, melyre még vidékről is érkeztek bálozók. A szülők által felajánlott tombolatárgyak bevételéből félmillió forint körüli összegre számíthattak legutóbb is. Aki valami miatt nem tudott eljönni a rendezvényre, a belépőjegy megvásárlásával vette ki a részét a jótékonykodásból. Az óvónők és a munkaközösség tagjai megbízható helyekről szerzik be hosszú évek óta a játékokat, melyek közt fejlesztő jellegű eszközök is megtalálhatók.

Beküldés dátuma: 2014. 12. 09.

Kapcsolódó hírek

  • Beled apraja-nagyja részt vett az idei Márton-napon

    A szervezők alaposan felkészültek a 2023-ban megrendezett beledi Márton-napi mulatságra. Rácz Árpádné intézményvezető megköszönte a Beledi Egyesített Szociális Központ munkatársainak és a segítőiknek a rengeteg ötletet, valamint a rendezvény színvonalas lebonyolítását.

További hírek

Hirdetés
DANUBIUS play