Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Sportnap a Diadém Csornai Termálfürdőben

Csorna Város Önkormányzata „Sportolj Rábaköz!” címmel hirdetett szabadidős programot a csornaiaknak és a környékbeli települések lakosságának. Az érdeklődők egyénileg, illetve 3-5 fős csapatokban vehettek részt a különböző versenyszámokon és próbálhatták ki a sporteszközöket.

Közel tíz esztendeje Magyarországon is elérhető a buborékfoci, mely évről évre egyre népszerűbb a szabadtéri játékok kedvelőinek körében. A futball eddig ismert szabályai vonatkoznak a résztvevőkre, annyi különbséggel, hogy egy „buborékban” játszanak. A világ legbiztonságosabb extrém sportját a kicsiktől az idősebbekig valamennyi korosztálynak ajánlják, mert a biztonsági övvel ellátott, felfújható gömbben kiküszöbölhetőek az esetleges sérülések.
A lézerharcosok izgalmas ütközetekre számíthattak. A stratégiai kalandjáték szintén életkoról függetlenül ajánlható és különösebb védőfelszerelés nélkül is biztonságos. Csupán egyéni fejpántot és megkülönböztető jelzést kapnak a résztvevők. A Diadém Csornai Termálfürdőbe kilátogató gyerekek szüleinek sem kellett aggódniuk, mert a fiatalok ártalmatlan és fájdalommentes viadalban mérhették össze erejüket és ügyességüket.
Az akadálypályán változatos feladatok vártak a gyerekekre, akik kipróbálhatták, hogy mennyire ügyesek, milyen az egyensúlyérzékük és bizonyíthatták kitartásukat.
Sokan az extrém sportok közé sorolják az íjászharcot is, mely valamennyire hasonlít a paintball játékra. „Az éhezők viadala” című filmhez hasonlóan az egymásra vadászó csapatok küzdenek a két térfélre osztott, búvóhelyekkel ellátott pályán. A lövöldözős játékra nemtől és kortól eltekintve bárki benevezhetett. (Fotó: Szabados Tibor)

Beküldés dátuma: 2024. 05. 21.

További hírek

Hirdetés