Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!

Emlékezetes majális Csornán

Kicsik és nagyok jól érezték magukat a csornai önkormányzat által szervezett idei majálison. Zsúfolásig megtelt a Premontrei park nézőtere április 30-án, a csornai majális előestéjén.

A tánc világnapja alkalmából szervezett „Csornán mindenki táncol!” elnevezésű zenés-táncos rendezvényen részt vett a Movement Dance School, a Csornai SE táncszakosztálya, a csornai Pántlika Néptáncegyüttes, az AForce1 TSE Hungary, a csornai Írisz Nyugdíjas Egyesület, valamint Patti Kövecses és csapata.
Sokakban régi, kedves emlékeket idézett fel a Rubato Band élő zenés felvonulása a város utcáin.
Rengetegen várták a csornai majális társrendezvényét, a II. Tuning- és Veteránautó Találkozót, melyen „felni kitartó” versenyt szerveztek, de hatalmas volt az érdeklődés a decibelmérő verseny iránt is. Tuning kategóriában több mint ötven tulajdonos jelentkezett, továbbá ötven-hatvan veterán autó vonult fel a helyszínen, és több motoros is részt vett a találkozón. – Már tavaly hatalmas sikerünk volt és rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk a látogatóktól és az autósoktól egyaránt. Többségben vannak a német autók, de örülünk neki, hogy az idei évben egy működőképes 1923-as T-modell, továbbá több amerikai gépjármű is megjelent a rendezvényen – mondta Kiss Levente, a II. Tuning- és Veteránautó Találkozó főszervezője.
Látványos bemutatóval szórakoztatta a közönséget az elhivatott, lelkes rábaközi gyerekekből álló amatőr Csillaggyűjtő tánccsoport. Ameddig a szem ellátott, sűrű embertömeg jelezte, hogy valami készül a Szent István térrel párhuzamos, lezárt útszakaszon, ahol Vastag Csaba adott egy órás élő koncertet. Este hatkor a Parkour Show extrém sportbemutatójára került sor, később pedig a Mongoose, valamint Dj. Rnő szórakoztatta a közönséget.
A nap folyamán különféle gyermekjátékok és kirakodóvásár várta a helyi és környékbeli érdeklődőket.

 

Beküldés dátuma: 2024. 05. 06.

További hírek