Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Elballagtak a Csukás végzős diákjai

A végzős diákokat búcsúztatták a csornai Csukás Zoltán Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskola ballagási ünnepségén. - Ez az a nap, amikor büszkén nézünk vissza az elért eredményekre, és elköszönünk egymástól, hogy új fejezetet kezdjünk az életünkben – mondta az iskola igazgatója.

Olyan különleges pillanatnak nevezte a végzősök ballagását Perlaki Sándor, mely a közös erőfeszítés a kitartás és a kemény munka eredménye. A Csukás igazgatója szerint a diákok és a pedagógusok is rengeteget tanultak, fejlődtek az elmúlt években. – Az elmúlt évek során számos feladattal és nehézséggel néztetek szembe, de minden egyes akadályt sikerült legyőznünk közösen – fogalmazott az igazgató. Szerinte az iskola nemcsak a tudás megszerzésének helye, hanem olyan közösséget jelent, ahol életre szóló barátságok szövődnek.
– Ezek az évek formáltak benneteket és segítettek abban, hogy azokká váljatok, akik ma vagytok. Büszkék lehettek az elért eredményekre, és hálásak azoknak, akik támogattak benneteket ezen az úton. De az út, amely előttetek áll, nem lesz mindig könnyű. Sok kihívással és nehézséggel fogtok találkozni, de mindannyian tudjátok, hogy a nehézségek új lehetőséget rejtenek magukban –mondta Perlaki Sándor, majd arra kérte a fiatalokat, hogy őrizzék meg kitartásukat, elszántságukat és higgyenek saját magukban.

Beküldés dátuma: 2024. 05. 13.

További hírek

Hirdetés