Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hirdetés

Az alkalmi csoportosulás helyett állandóságra törekednek

A kétezres évek eleje óta, vagy már azt megelőzően is megtartották a vicai falunapokat, melyekre baráti társaság szervezte a főbb attrakciókat. A Beledhez tartozó településrészen a majálist már nem nagyon tartják meg, de minden programnak az volt a célja, hogy megmozgassák az embereket, akik kizökkenhettek a hétköznapokból. A mostanság inkább kertvárosi napokra keresztelt találkozókon évről évre többen jelennek meg. Bedi Ervin és ismerősei nyitottak az idősebbek véleményére is, ezért az ő ötleteiket is figyelembe veszik a szervezéskor. – Szeretnénk, ha minden korosztály megtalálná a maga érdeklődési körének megfelelő szórakozási lehetőséget a rendezvényeken – fogalmazott Bedi Ervin. Jelezte, hogy a nyugdíjasok tapasztalatára nagy szükség van, de a fiatal csapatban  van meg az a kellő elszántság és lendület, amely a színes programok elindításához kell. Eddig még nem körvonalazódtak az idei  összejövetelek, és mivel április elején kezdik összegyűjteni a véleményeket, várják a helyiek javaslatait.
A korábbi választásokon csak Fidesz-delegáltként közreműködő Bedi Ervin 2010 óta tagja a képviselő-testületnek. A fiatalemberben 2006-ban érett meg az elhatározás, hogy részt szeretne venni a település közéletében, de akkor néhány szavazat hiányzott a bejutásához. A képviselő azóta tudja, hogy nem is olyan egyszerű meghozni a döntéseket a település érdekében, mert mire a testületi ülésre kerül a sor, ők már nagyon sok egyeztetésen és munkán vannak túl. Hogy mennyire látja meg a dolgokat a településen, szerinte nem az ő tiszte megítélni, de megpróbálja a városvezetés fele közvetíteni a lakosság gondolatait. A tíz-tizenkét fővel alakult beledi Fidesz-csoport még egészen „friss”, hiszen csak néhány hete működnek ebben a felállásban, de az ún. szűk mag már régóta aktivizálódik a településen. Bedi Ervint egyszerű szavazati többséggel választották vezetőjükké. A csapat célja, hogy ne csak ad hoc jelleggel találkozzon a tagság, hanem folyamatos legyen a működésük. A politikai szervezet a közelgő választásokkor szeretné kivenni a részét a szervezésből. A programok lebonyolítását továbbra is magukénak érzik,  és aki kedvet kapott a csatlakozáshoz, az bátran keresse fel Bedi Ervint, akinek elérhetősége a beledi honlapon olvasható. – Nyitottak vagyunk mindenki előtt, és reméljük, csoportunk demokratikusan fog működni, melyben mindenki megtalálja a számítását – mondta az elnök, aki társaival tartózkodni fog a negatív felhangú akcióktól.
Beküldés dátuma: 2013. 04. 03.

Kapcsolódó hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

További hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

 • 20 éve alakult a kapuvári néptánciskola

  Csitei Gábor büszkén beszélt arról, hogy több olyan tapasztalt táncosuk van, aki öt-hat éves korában kezdte náluk a néptánctanulást és azóta is a felnőtt csapatot erősíti.

 • Biztonságos közlekedés Beled felújított útjain és a korszerű kerékpárutakon

  Ha elkészül valahol az úttest és kerékpárút, a helyzet is úgy kívánja, hogy a járdát is rendbe tegyék – nyilatkozta Major Jenő a Rábaközi Televíziónak.

 • Harmincadik jubileumához közeledik a Beledi Delta Testépítő Klub

  A Beledi Delta Testépítő Klub tagsága egyfajta íratlan szabályként fogalmazta meg, hogy már az elejétől fogva régi ismerősként fogadják a hozzájuk betérő sportolókat, legyen az teljesen kezdő vagy profi.

Hirdetés
DANUBIUS play