Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hirdetés

A sebességkorlátozó tábla kihelyezése sem elképzelhetetlen

A februári bejáráson részt vett a megyei rendőr-főkapitányság közlekedési osztályának szakembere, a kormányhivatalhoz tartozó közlekedési felügyelőség útügyi osztályának munkatársa, a közútkezelő győri illetve csornai kirendeltségének képviselője, valamint Buthi Gyula, a helyi rendőrőrs vezetője.
A balesetek okainak vizsgálata után a következő megállapításra jutottak: Az említett kereszteződésnél a közlekedés a jogszabályi és a forgalomtechnikai szabályoknak megfelel. Az útkereszteződés biztonságosabbá tételére több javaslat hangzott el: Felfrissítik és kicsit kijjebb helyezik az útburkolati jeleket, továbbá jelezték a látómezőt esetleg zavaró fa kivágását is. Magasabbra helyezik a Kapuvár felől érkezőket tájékoztató jelzőtáblát, hogy ez se befolyásolja az áttekintést. A búgó hanggal figyelmeztető, akusztikus útburkolati jelek elhelyezését azonban elvetették, mert az útburkolat erre nem alkalmas. Ígéret hangzott el arra vonatkozóan, hogy március végéig helyezik ki a sárga színű, balesetveszélyes helyre felhívó táblákat. A fekvőrendőr ötletét  szintén megvalósíthatatlannak tartották, mivel a lakott területen kívül érkező járművek nagyobb sebességgel érkeznek a helyszínhez.
A helyszíni bejárás résztvevői abban is megegyeztek, hogy fél, illetve egy év múlva újraértékelik az esetleges további változtatásokat, mert nagyobb döntést igényelne, ha jelzőtáblával csökkentenék a 8611-esen közlekedő járművek sebességét.
Beküldés dátuma: 2012. 02. 22.

Kapcsolódó hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

További hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

 • 20 éve alakult a kapuvári néptánciskola

  Csitei Gábor büszkén beszélt arról, hogy több olyan tapasztalt táncosuk van, aki öt-hat éves korában kezdte náluk a néptánctanulást és azóta is a felnőtt csapatot erősíti.

 • Biztonságos közlekedés Beled felújított útjain és a korszerű kerékpárutakon

  Ha elkészül valahol az úttest és kerékpárút, a helyzet is úgy kívánja, hogy a járdát is rendbe tegyék – nyilatkozta Major Jenő a Rábaközi Televíziónak.

 • Harmincadik jubileumához közeledik a Beledi Delta Testépítő Klub

  A Beledi Delta Testépítő Klub tagsága egyfajta íratlan szabályként fogalmazta meg, hogy már az elejétől fogva régi ismerősként fogadják a hozzájuk betérő sportolókat, legyen az teljesen kezdő vagy profi.

Hirdetés
DANUBIUS play