Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

A Beledi Egyesített Szociális Központ több rábaközi településén szervezett táborokat

A Beledi Egyesített Szociális Központ nyári táboraira idén sem csak helyből, hanem különböző rábaközi településekről érkeztek a gyerekek. Beleden két hetet tölthettek a fiatalok, de népszerű volt az egyhetes szanyi, valamint a kétszer egyhetes bágyogszováti turnus is.

A községekben szervezett táborok résztvevői a beledihez hasonló programokra számíthattak. A szervezők és a meghívottak (pl. a rendőrség vagy a lovaskocsisok) közös csapatversenyeket, játékos foglalkozásokat tartottak a gyerekeknek. A korábbi években úgy tapasztalták, hogy nagy igény van a szabadon választható programokra, ezért idén is beiktatták őket a táborok menetrendjébe. Rácz Árpádné a Rábaközi Médiacentrumnak elmondta, hogy tartalmas és információban gazdag programokat állítottak össze a táborozóknak. Minden egyes turnusban biztosították a napi háromszori főétkezést, ugyanakkor nem csak tízórait és uzsonnát kaptak a gyermekek: több alkalommal fagylaltos érkezett a tábor helyszínére, ezenkívül minden nap gondoskodtak a gyümölcsről, de az üdítő és az édesség sem maradt el.
A Beledi Egyesített Szociális Központ vezetője szerint idén kevesebben jelentkeztek az önköltséges táborokba. Gyerekenként 12 ezer forintot kértek a családoktól, amely az étkezések és a személyi higiénia megteremtésének költségeit fedezte.

Beküldés dátuma: 2024. 08. 13.

Kapcsolódó hírek

További hírek