Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Újabb megyei elismerést kapott Lugosiné Kelemen Judit

Lugosiné Kelemen Judit a bankszakmában kezdte ígéretes pályafutását, amely 1999 óta a kapuvári polgármesteri hivatalhoz köti őt. A pénzügyi osztályvezetőt 2007-től még nagyobb feladattal bízták meg, mert a gazdasági iroda irányítása azt jelenti, hogy a pénzügyeken túl hozzá tartozik a városfejlesztés, a vagyongazdálkodás és az adóigazgatás is. – Munkaköröm eléggé szerteágazó, de elsősorban a város költségvetésével foglalkozom. Ennek összeállítását, teljesítését, illetve a beszámolók készítését felügyelem – világított rá  felelősségteljes teendőire a díjazott. Az elmúlt években embert próbáló feladat volt a helyi büdzsé egyensúlyának javítása Kapuváron. Az eredmény önmagáért beszél: a város harmadízben zárta le hiány nélkül az ún.pénzügyi évet. Lugosiné Kelemen Judit szakértelme mellett a költségtakarékos gazdálkodásnak köszönhető, hogy Kapuváron stabil a pénzügyi helyzet. Többnyire olyan fejlesztéseket kezdeményeztek, amelyekhez jelentős állami és uniós támogatás járult. A pénzügyi osztály dolgozói valamennyi pályázat kidolgozásában és ellenőrzésében részt vesznek, függetlenül attól, hogy az milyen területet érint. A gazdasági iroda vezetője megemlítette azt a két legnagyobb pályázatot, amelyben a hivatal részéről segítette a külsős menedzserek munkáját: ilyen a járóbeteg és az angiológiai projekt lebonyolítása. Azóta mindegyiknél megtörtént a műszaki átadás,  de a zárással kapcsolatos pénzügyi elszámolás még folyamatban van. A városközpont felújítását célzó pályázat most érkezett el a támogatási szerződés megkötésének szakaszához, melyben Lugosiné Kelemen Judit a kezdetektől közreműködik.
A jó szervezőkészséggel megáldott irodavezető úgy véli, hogy jó kapcsolatot ápol a települést irányító személyekkel és beosztott munkatársaival, ezért nincs olyan szakmai elvárás, amelyet ne tudnának határidőre teljesíteni. Lugosiné Kelemen Judit a Győr-Moson-Sopron Megye Szolgálatáért Díjat 2006-ban vehette át a Köztisztviselők Napján, az idei augusztus 20-a alkalmából pedig a dr. Csizmadia Andor-kitüntetést kapta meg a közgyűléstől. A megyei önkormányzat  által is elismert gazdasági vezető lelkiismeretes munkájával elsősorban önmagának kíván megfelelni, de nagyon örül annak, ha törekvését környezete ugyanúgy értékeli. Köszönettel tartozik mindazoknak, akik a vele való együttműködés során hozzájárultak  eredményei eléréséhez, és főleg családjának, mert elviselik a sokszor napi nyolc órát meghaladó, felelősségteljes munkavégzését.
Beküldés dátuma: 2011. 09. 14.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Dr. Németh Miklós a nagy előd méltó utóda szeretne lenni

  Beled új aljegyzőjének az önkormányzati igazgatás teljesen új területet jelent, de szerencséje van, mert dr.

 • A kapuváriak jövő évi ajándéka - 2021-ben birtokba vehetik az új szabadidőparkot

  A barnamezős beruházás olyan elhagyott üzemi területek felújítását  jelenti, mely  alkalmassá teszi az objektumot a korábbiaktól eltérő, más jellegű újrahasznosításra – tájékoztatta a lakosságot Hámori György, aki szerint  hiánypótló fejlesztés lesz a városban a családok kikapcsolódását szolgáló szabadidőpark létesítése.

 • 2021 januárjától tilos a növényi hulladékégetés

  Jelenleg önkormányzati engedélyhez kötött a kerti hulladékégetés, de 2021. január elsejétől hazánk egész területén tilos lesz ez a tevékenység.

 • A Csornai Múzeum épületének titkai

  A csornaiak hajlamosak azt hinni, hogy pontosan ismerik a premontrei prépostság épületét, ahol az ’50-’70-es években járási központ, valamint házasságkötőterem működött, vagy azokból az időkből, amikor 1989 után visszatértek a szerze-tesek a városba – fogalmazott Aszt Ágnes régész-muzeoló-gus, aki Csorna emblematikus épülete előtt állva kezdte is-mertetőjét a Rábaközi Televízió nézőinek.

 • Még gyakoribb fertőtlenítés a beledi iskolakonyhán

  Televíziós forgatásunkkor frankfurti leves és sajtos metélt készült, mellé almát kínáltak az étkezőknek a beledi iskolakonyhán.