Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Új óvodai játékok közel félmillió forintból

A beledi szülői munkaközösség közel húsz évvel ezelőtt szervezte meg először a jótkonysági bált, melynek bevételéből karácsonyi ajándékot vásároltak a gyerekeknek, és legújabban az óvodai programok megrendezésére is jut az összegből.

Gerencsérné Németh Erika óvodavezető megköszönte a beledieknek, hogy két évtizede  őrzik a hagyományt. Idén közel 90 fő vett részt a mulatságon, melyre még vidékről is érkeztek bálozók. A szülők által felajánlott tombolatárgyak bevételéből félmillió forint körüli összegre számíthattak legutóbb is. Aki valami miatt nem tudott eljönni a rendezvényre, a belépőjegy megvásárlásával vette ki a részét a jótékonykodásból. Az óvónők és a munkaközösség tagjai megbízható helyekről szerzik be hosszú évek óta a játékokat, melyek közt fejlesztő jellegű eszközök is megtalálhatók.

Beküldés dátuma: 2014. 12. 09.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Dr. Németh Miklós a nagy előd méltó utóda szeretne lenni

  Beled új aljegyzőjének az önkormányzati igazgatás teljesen új területet jelent, de szerencséje van, mert dr.

 • A kapuváriak jövő évi ajándéka - 2021-ben birtokba vehetik az új szabadidőparkot

  A barnamezős beruházás olyan elhagyott üzemi területek felújítását  jelenti, mely  alkalmassá teszi az objektumot a korábbiaktól eltérő, más jellegű újrahasznosításra – tájékoztatta a lakosságot Hámori György, aki szerint  hiánypótló fejlesztés lesz a városban a családok kikapcsolódását szolgáló szabadidőpark létesítése.

 • 2021 januárjától tilos a növényi hulladékégetés

  Jelenleg önkormányzati engedélyhez kötött a kerti hulladékégetés, de 2021. január elsejétől hazánk egész területén tilos lesz ez a tevékenység.

 • A Csornai Múzeum épületének titkai

  A csornaiak hajlamosak azt hinni, hogy pontosan ismerik a premontrei prépostság épületét, ahol az ’50-’70-es években járási központ, valamint házasságkötőterem működött, vagy azokból az időkből, amikor 1989 után visszatértek a szerze-tesek a városba – fogalmazott Aszt Ágnes régész-muzeoló-gus, aki Csorna emblematikus épülete előtt állva kezdte is-mertetőjét a Rábaközi Televízió nézőinek.

 • Még gyakoribb fertőtlenítés a beledi iskolakonyhán

  Televíziós forgatásunkkor frankfurti leves és sajtos metélt készült, mellé almát kínáltak az étkezőknek a beledi iskolakonyhán.