Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hirdetés

Nyárzáró traccsparti Csornán

Idén  meghosszabbították a Csornai Termálfürdő nyitvatartását.  Szeptember első hétvégéjén nyárbúcsúztatót tartottak a termál területén, ahol helyi cégek, civil szervezetek neveztek be a főzőversenyre.

A háromtagú zsűri – Szalai Zoltán, Bella Rudolf és Kozma Csaba – értékelése alapján a Csornai Sportegyesület csapata bizonyult a legjobbnak. A szervezők megköszönték a Sole Mi-zo Zrt., a Wienerberger Zrt., a Pannon Víz Zrt., a BNF Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., valamint a Csornai Sportegyesület csapatának a részvételt. A felnőttek mellett gondoltak a gyerekekre is, ezért számukra rajzversenyt szerveztek a Szociális és Gyermekjóléti Központ munka-társainak közreműködésével. A termálban fürdőzők vízi aerobikon mozgathatták meg végtagjaikat.

A kempingbe érkezők változatos programokon vehettek részt a délután folyamán. Fördős Zével, napjaink gasztronómiai kultúrájának megkerülhetetlen figurájával beszélgetett Pálfali-Pottyondy Nóra moderátor. A beszélgetés során nagyon szimpatikus, hiteles embert ismerhettünk meg Zé személyében, aki életének „púder nélküli” oldalát is elmesélte. Megtudtuk, hogy mennyire családközpontú, hogy az öccsével egy balatoni sörözgetés közben találták ki napjaink egyik leghíresebb gasztroportálját, a Street Kitchent.
Este 20 órától baráti társaságok, családok érkeztek a kertmozira, melyen az Indul a bakterház című film került vetítésre. A jelenlévők többsége nagyon felkészült volt, mert pokróccal, kempingszékekkel felszerelkezve jöttek a helyszínre. A kb. egy órás film alatt jóízű kacaj tól volt hangos a csornai kemping.  (fotók: Szabados Tibor(

Beküldés dátuma: 2021. 09. 14.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés