Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Nem mindig az a mérvadó, hogy ki hol áll a tabellán

A játékosok korán elkezdték az alapozó edzést, és  a heti három alkalom remélhetőleg meghozza az eredményt. A könnyített gyakorlás azt jelenti, hogy a vasárnapi erőnléti próbát edzőmérkőzés váltotta fel. A zord időjárás miatt eleinte a tornaterembe szorultak, de a futást inkább a szabadban szervezték meg. Prim László szakosztályvezető a beledi labdarúgók eddigi elkészültségével elégedett, de az edzőmérkőzések eredményeiről nem akar végső következtetést levonni. – A fiúk ugyanúgy készülnek, mint korábban, 80 - 85 százalékos az edzéslátogatottság. Ezen a szinten nem igen lehet nagyobb dolgot elvárni. Így se rossz, de ha fejlődne az összjátékuk, még jobb lenne – foglalta össze véleményét Prim László.
A szezonnyitó előtt egy új játékost igazoltak a Répcementi SE-től, valamint néhányan távoztak az ifi és serdülő csapatból. A szakosztályvezető a nemrégen beléptetett középpályás pozíciójáról nem nyilatkozott, mert ennek eldöntése az edzőre tartozik. A tizennyolc fős keret többnyire stabil, csak néha fordul elő, hogy munkahelyi elfoglaltság miatt kimarad egy-egy játékos.
A beledi sportegyesület, s ezen belül a labdarúgók számítanak a környékbeli vállalkozók hozzájárulásaira.
Prim László szerint a foci támogatásának megítélése nagyon szubjektív, mert attól függ, honnan nézi. A csapat állandó főszponzora a beledi önkormányzat, de a szurkolók is segítik a fiúkat. A lelkes drukkerek még idegenbe is elkísérik a játékosokat, az idősebbek pedig inkább a helyi pályát látogatják. A meccsre kijáró rajongók kedve attól is függ, hogy épp milyen az időjárás.
– A tavalyi induláskor nem határoztuk el, hogy bajnok legyen a csapat, csak annyit, hogy a dobogón a legjobb helyen végezzünk – jegyezte meg a szakosztályvezető, aki szerint felesleges a hobbi játékosokat olyan elvárásokkal terhelni, amelyek csak megnehezítenék a dolgukat. Innentől kezdve nincs is kitől tartaniuk. Egyik meccsen lehet veszíteni, a másikon meg nyerni.
Beküldés dátuma: 2012. 03. 14.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Dr. Németh Miklós a nagy előd méltó utóda szeretne lenni

  Beled új aljegyzőjének az önkormányzati igazgatás teljesen új területet jelent, de szerencséje van, mert dr.

 • A kapuváriak jövő évi ajándéka - 2021-ben birtokba vehetik az új szabadidőparkot

  A barnamezős beruházás olyan elhagyott üzemi területek felújítását  jelenti, mely  alkalmassá teszi az objektumot a korábbiaktól eltérő, más jellegű újrahasznosításra – tájékoztatta a lakosságot Hámori György, aki szerint  hiánypótló fejlesztés lesz a városban a családok kikapcsolódását szolgáló szabadidőpark létesítése.

 • 2021 januárjától tilos a növényi hulladékégetés

  Jelenleg önkormányzati engedélyhez kötött a kerti hulladékégetés, de 2021. január elsejétől hazánk egész területén tilos lesz ez a tevékenység.

 • A Csornai Múzeum épületének titkai

  A csornaiak hajlamosak azt hinni, hogy pontosan ismerik a premontrei prépostság épületét, ahol az ’50-’70-es években járási központ, valamint házasságkötőterem működött, vagy azokból az időkből, amikor 1989 után visszatértek a szerze-tesek a városba – fogalmazott Aszt Ágnes régész-muzeoló-gus, aki Csorna emblematikus épülete előtt állva kezdte is-mertetőjét a Rábaközi Televízió nézőinek.

 • Még gyakoribb fertőtlenítés a beledi iskolakonyhán

  Televíziós forgatásunkkor frankfurti leves és sajtos metélt készült, mellé almát kínáltak az étkezőknek a beledi iskolakonyhán.