Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!

Minél élhetőbb lakókörnyezetet szeretne az új képviselő

Kapuvár házhelyi városrészén öt jelölt indult a voksokért a 2019-es őszi helyhatósági választáson. Közülük Nagy-Cserpes Anna lett a befutó, aki hálásan köszöni és munkájával igyekszik megszolgálni a lakosság belé vetett bizalmát.

Nagy-Cserpes Anna édesapja nyomdokaira lépett, amikor elindult a 2019-es önkormányzati választáson, hiszen Cserpes Sándor három cikluson át képviselte az 1. számú választókerületben élőket. A Fidesz-KDNP színeiben induló képviselőnő Szombathelyen szerezte meg közgazdász diplomáját. Úgy érzi, a települések működésével, fejlesztésével foglalkozó szakirány jól illeszkedik mostani helyhatósági munkájához. Nagy-Cserpes Anna 2010 óta az önkormányzati szektorban, a pénzügyi és az adóügyi területen kamatoztatja szaktudását. A kétgyermekes édesanya a gyes letelte után szeretne visszamenni Fertőszéplakra, ahol korábbi munkakörében folytatná megkezdett tevékenységét.
Helyhatósági munkájában természetesen megfogadja édesapja tanácsait, amelyek szerint minél gyakrabban keresse az emberek társaságát, hogy hatékonyan képviselhesse érdekeiket. Kiemelt feladatának tekinti az utak és a járdák karbantartását, ezenkívül szeretné elérni, hogy megújuljon a játszótér is. A gazdasági bizottság tagja szorgalmazza, hogy mielőbb megoldást találjanak a külföldiek kezében lévő, elhanyagolt öntésmajori és miklósmajori telkek rendbetételére.

Beküldés dátuma: 2019. 11. 19.

Kapcsolódó hírek

További hírek