Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Mesekuckó a Széchenyiben

A csornai Széchenyi István Általános Iskola nemrég tartotta meg a „Mesekuckó” című délutáni foglalkozását, mely több éve hagyományosan visszatérő program az intézmény életében.

A tanító nénik szüleikkel együtt hívják meg az óvodás korú gyerekeket, akik a beiratkozás előtt játékos foglalkozásokon ismerkedhetnek az iskola életével. A segítők színes kendőket adtak a gyerekeknek, akik három csoportban, forgószínpad szerűen váltották a helyszíneket. A kicsik mesékkel, meseszereplőkkel, különböző dalokkal ismerkedhettek a tizenöt perces foglalkozásokon.

Pozsgainé Aller Krisztina miután köszöntötte a szülőket és a velük érkező leendő elsősöket, az iskola terveiről is beszélt. Március 20-án tavaszi játszóházba és szülői értekezletre várják az érdeklődőket. Ebből az alkalomból tartják meg a nagycsoportos óvodások számára meghirdetett „Ha volna egy varázsceruzám...” című rajzpályázat díjátadóját is. Az intézményegység-vezető helyettes elmondta, hogy az elsős tanító nénik bemutató óráit a beíratás időpontjához fogják igazítani, melynek pontos dátumáról tájékoztatják az érintetteket.

Beküldés dátuma: 2018. 03. 06.

Kapcsolódó hírek

 • Sorban újulnak meg Csorna utcái, közterei

  A 2014-ben megalakult csornai képviselő-testület jelenleg a tizenhetedik felújított utcánál tart, és előkészítették a következő két szakasz rendbetételét is.

További hírek

 • Tanácsadó testület segíti az atya munkáját

  – Jó dolgozni ebben a beledi egyházközségben, csak egy szívfájdalmunk van, hogy kevés a gyerek a szentmiséken.

 • Becsengettek a kapuvári iskolákban

  Az elsősök eleinte csak tizenöt-húsz percig képesek figyelemmel kísérni az órákat, ezért a tanítók sok intenzív mozgást és játékot csempésznek be mindennapjaikba.

 • Sorban újulnak meg Csorna utcái, közterei

  A 2014-ben megalakult csornai képviselő-testület jelenleg a tizenhetedik felújított utcánál tart, és előkészítették a következő két szakasz rendbetételét is.

 • Új igazgató a katolikus intézmény élén

    „Veni Sancte”, azaz Jöjj Szentlélek! imádsággal indult a kapuvári Páli Szent Vince Katolikus Általános Iskola és Óvoda 2018/2019-es nevelési éve, majd a püspök által celebrált szentmise után ünnepélyes tanévnyitón vettek részt a gyerekek és az intézmény pedagógusai.

 • Megújult környezetben várják a gyerekeket

  Idén ősztől közel hetven gyermeket várnak a beledi óvodába. Sokak által várva várt eseménnyel kezdődik a 2018/19-es nevelési év Beledben, mert a gyerekek és az óvónők végre birtokukba vehetik a felújított óvodát.