Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Közös játék a szülőkkel

A felsős diákok azokkal a szolgáltatásokkal ismerkedtek, melyek a helyes életmód kialakítását célozzák meg, az alsósok pedig otthonról hozott zöldségekből és gyümölcsökből gyönyörű és ehető kompozíciókat készítettek.  A váltóversenyeken részt vevő diákok láthatóan jól érezték magukat, amikor a szülőkkel együtt küzdöttek a jó helyezésekért. Törekiné Takács Beáta igazgatóhelyettes elmondta, hogy egyre  több családot szeretnének bevonni a  játékos sportprogramokba, hiszen a gyerekeknek nagy örömet jelentenek a közösen töltött órák. Az ügyes tanulóknak csoki- és müzliszelet volt a jutalma, de a pedagógus szerint az igazi ajándék, hogy az élményekkel teli nap után felfrissülve, boldogan térhetnek haza, és még sokáig lehet emlegetni a vidám helyzeteket.
Cserpes Tibor első alkalommal vett részt a sportnapon, és nagyon örül, hogy jelen lehetett a Páli Szent Vince-iskola rendezvényén. Szerinte nagyon kellemesek az ilyen jellegű, egészség jegyében zajló, csapatépítő foglalkozások, ráadásul volt iskolatársaival is találkozott a tornateremben. Az apuka már most eldöntötte, ha éppen szabad lesz, jövőre is eljön a rendezvényre, valamint családjával természetjáró programokat terveznek. A gyerekek meglepve szembesülnek azzal, hogy szüleik is képesek végigcsinálni az ügyességi feladatokat.  Eszter a győztes csapat tagjaként boldogan állt apukája mellett, hogy megerősítse szülője élménybeszámolóját.
Beküldés dátuma: 2010. 12. 15.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Dr. Németh Miklós a nagy előd méltó utóda szeretne lenni

  Beled új aljegyzőjének az önkormányzati igazgatás teljesen új területet jelent, de szerencséje van, mert dr.

 • A kapuváriak jövő évi ajándéka - 2021-ben birtokba vehetik az új szabadidőparkot

  A barnamezős beruházás olyan elhagyott üzemi területek felújítását  jelenti, mely  alkalmassá teszi az objektumot a korábbiaktól eltérő, más jellegű újrahasznosításra – tájékoztatta a lakosságot Hámori György, aki szerint  hiánypótló fejlesztés lesz a városban a családok kikapcsolódását szolgáló szabadidőpark létesítése.

 • 2021 januárjától tilos a növényi hulladékégetés

  Jelenleg önkormányzati engedélyhez kötött a kerti hulladékégetés, de 2021. január elsejétől hazánk egész területén tilos lesz ez a tevékenység.

 • A Csornai Múzeum épületének titkai

  A csornaiak hajlamosak azt hinni, hogy pontosan ismerik a premontrei prépostság épületét, ahol az ’50-’70-es években járási központ, valamint házasságkötőterem működött, vagy azokból az időkből, amikor 1989 után visszatértek a szerze-tesek a városba – fogalmazott Aszt Ágnes régész-muzeoló-gus, aki Csorna emblematikus épülete előtt állva kezdte is-mertetőjét a Rábaközi Televízió nézőinek.

 • Még gyakoribb fertőtlenítés a beledi iskolakonyhán

  Televíziós forgatásunkkor frankfurti leves és sajtos metélt készült, mellé almát kínáltak az étkezőknek a beledi iskolakonyhán.