Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Kapuvár megbízott rendőrkapitánya várakozással tekint új feladatai elé

Torma Tamás elsődleges célja a szinten tartás, de ahol lehetséges, az  eddigieknél is jobb eredményeket szeretne elérni munkatársaival.
A megyeszékhelyen élő megbízott rendőrkapitány tavaly kezdte meg munkáját Kapuváron.

Torma Tamásnak egyenes út vezetett a rendőrségre, hiszen kisgyermek kora óta vonzotta ez a hivatás, ezért amikor elérkezett a pályaválasztás ideje, nem volt kérdés számára, hogy milyen hivatást fog választani magának.
– Több mint tizenöt évet dolgoztam a bűnügyi szakterületen – hangsúlyozta a rendőr alezredes, aki először a Győri Rendőrkapitányságon volt nyomozó, majd a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi szolgálatára került. Az elmúlt öt évben a főkapitányság hivatalvezetői feladatait látta el.
A új kapuvári rendőrkapitány örömmel fogadta a kinevezést és várakozással tekint felelősségteljes megbízatása elé.
– Előző munkám során olyan szolgálati feladataim voltak, hogy már akkor ráláttam a Kapuvári Rendőrkapitányság életére, tevékenységére, sőt az állomány egy részét is megismerhettem az ideérkezésem előtt – fogalmazott Torma Tamás, aki a kapuváriak szakmai eredményességével is tisztában van.
– Személyi változást nem tervezek, de nyilvánvalóan át kell tekintenem az itteni munkafolyamatokat. Szeretném még jobban megismerni az embereket – mondta érdeklődésünkre a rendőr alezredes. Úgy véli, a kapitányság épülete struktúráját és felszereltségét tekintve is nagyon jó állapotban van. Kollégái igyekeznek megóvni a környezetüket, ezért a 2007-ben átadott kapitányságon egyelőre csak karbantartási feladatokat kell végrehajtaniuk. A szolgálat optimális ellátásához szükséges anyagi és technikai eszközöket a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság biztosítja számukra.
Torma Tamás úgy gondolja, hogy érdemes figyelemmel kísérni a technikai fejlődésben rejlő lehetőségeket, ezzel párhuzamosan szeretné minél jobban kihasználni a tudományos élet vívmányait.
A felszerelések korszerűsítése állandó téma a rendőrségen, ami központi beszerzésen keresztül valósulhat meg náluk. A megyei főkapitányság az igénybevételtől és az aktuális állapotokhoz igazodva gondoskodik a technikai eszközök pótlásáról. – Úgy gondolom, minden a rendelkezésünkre áll, hogy hatékonyan és eredményesen végezhessük a munkánkat.

Beküldés dátuma: 2021. 01. 07.

További hírek

 • Kiss Zoltán szerint a Csornai Rendőrkapitányság jól végzi a munkáját

  Kiss Zoltán a közel harminc esztendeje tartó rendőri pályafutásának ideje alatt több mint tizenöt éven át kapitányságvezetőként dolgozott a Kapuvári Rendőrkapitányságon.

 • Pantelics Bence büszkén gondol EB-ezüstérmére

  A rendkívüli körülmény rendkívüli megoldásokat kíván – fogalmazott Pantelics Bence. A Castrum SC karatésának  tényleg sikerült a lehető legjobbat kihoznia az online térben megrendezett Európa-bajnokságból, mert huszonegy versenyző közül neki jutott a dobogó második foka.

 • Csorna felkészült a téli időjárásra

  Több éve hagyománnyá vált, hogy Major András alpolgármester és Mohácsi Tamás műszaki igazgató a televízió képernyőjén keresztül is tájékoztatja a lakosságot a város hó- és síkosságmentesítésének előkészületeiről.

 • Beleden újabb beruházással indulhat a 2021-es esztendő

  A beledi önkormányzat nemrég kapta a jó hírt: 30 millió forintot nyertek az idei tartalékkeret terhére a Magyar Falu Program egyik év közben beadott, a művelődési központ részleges felújítására vonatkozó pályázaton.

 • Van, aki a régi karácsonyokra emlékezve tölti az ünnepeket

  Papp Márta Ilona testvérével hajnali két óráig is fent lehettek karácsonykor, mert sokáig bontogatták a meglepetéscsomagokat, ugyanakkor már gyermekként megtanulta, hogy a szeretet ünnepe nemcsak az ajándékozásról szól, hanem az örömszerzésről.