Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Jótékony focimérkőzés Horváth Ádám javára

Tavaly derült ki a sajnálatos tény:  Horváth Ádám daganatos betegségben szenved, mely azon túl, hogy megterheli a kicsi szervezetét,  jelentős anyagi terhet ró a családra. A labdarúgók szinte egyként mozdultak meg, hogy valamilyen módon segítsenek bajba jutott társukon, így a bajnokságsorozat végén meghirdették a jótékonysági rangadót, melyen több mint 600 ezer forint gyűlt össze. Kajtár Attila, a Barbacs SE elnöke arról beszélt, hogy Ádám túl van az első tizenkét kezelésen, de sokba kerül az állapotát szinten tartó új gyógyszer alkalmazása, ezért várják a nagylelkű felajánlásokat: Horváth Ádám K & H Bank  10402393 - 86755352 - 82761005


Beküldés dátuma: 2010. 07. 07.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Dr. Németh Miklós a nagy előd méltó utóda szeretne lenni

  Beled új aljegyzőjének az önkormányzati igazgatás teljesen új területet jelent, de szerencséje van, mert dr.

 • A kapuváriak jövő évi ajándéka - 2021-ben birtokba vehetik az új szabadidőparkot

  A barnamezős beruházás olyan elhagyott üzemi területek felújítását  jelenti, mely  alkalmassá teszi az objektumot a korábbiaktól eltérő, más jellegű újrahasznosításra – tájékoztatta a lakosságot Hámori György, aki szerint  hiánypótló fejlesztés lesz a városban a családok kikapcsolódását szolgáló szabadidőpark létesítése.

 • 2021 januárjától tilos a növényi hulladékégetés

  Jelenleg önkormányzati engedélyhez kötött a kerti hulladékégetés, de 2021. január elsejétől hazánk egész területén tilos lesz ez a tevékenység.

 • A Csornai Múzeum épületének titkai

  A csornaiak hajlamosak azt hinni, hogy pontosan ismerik a premontrei prépostság épületét, ahol az ’50-’70-es években járási központ, valamint házasságkötőterem működött, vagy azokból az időkből, amikor 1989 után visszatértek a szerze-tesek a városba – fogalmazott Aszt Ágnes régész-muzeoló-gus, aki Csorna emblematikus épülete előtt állva kezdte is-mertetőjét a Rábaközi Televízió nézőinek.

 • Még gyakoribb fertőtlenítés a beledi iskolakonyhán

  Televíziós forgatásunkkor frankfurti leves és sajtos metélt készült, mellé almát kínáltak az étkezőknek a beledi iskolakonyhán.