Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Enyém a Rábaköz legszebb kertje

Második alkalommal rendezte meg a Vilmos Park Kft. az „Enyém a Rábaköz legszebb kertje” elnevezésű versenyt. A zsűrizésben az önkormányzati cég dolgozónak segítségére volt Gecsei Sándor vállalkozó, valamint Horváth János Zoltánné és Háncs Károly képviselő.

 A 2019-es versenyre Csornán, illetve annak közigazgatási területén lévő saját gondozású kerttel lehetett benevezni. Idén nem első, második és harmadik helyezést állapított meg a zsűri, hanem három különböző kategória szerint rangsorolták a kerteket. A szakemberek örömmel állapították meg, hogy egyre több olyan kert van a városban, ami azt mutatja, a csornaiak törődnek környezetükkel, mert igényesek és szeretik a szépet.

 A kertrészlet kategória nyertese Ács Istvánné lett. A zsűri véleménye szerint kertje arról árulkodik, hogy nemcsak akkor van rendben tartva, ha látogató érkezik, hanem egész éven át gondját viseli a tulajdonos.

 A kiskert kategóriában Tudós Renátát illeti az elismerés, akinek nemcsak az udvara, hanem a ház utca felőli része is szemet gyönyörködtető. A tulajdonos rengeteg gondoskodással és szeretettel ápolja növényeit.

 Pálffy József kertje mindenkinek nagyon tetszett, ezért egyértelmű döntés született: övék a teljes kert kategória díja. A hibátlan udvar és környezete egyszerűen lenyűgöző. A zsűri a család munkáját példaértékűnek nevezte, mellyel az 1500 m2-nyi virágos és gyümölcsös részből álló területet gondozzák.

   

Beküldés dátuma: 2019. 08. 16.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • I. Rábaközi Farsangi Lovas Karnevál

  Százhuszonhét hátasló, tizenegy fogat és több mint százötven jelmezes vett részt az első alkalommal megrendezett farsangi lovas fesztiválon, mely nemcsak a rábaközieket mozgatta meg: az ország különböző pontjáról érkeztek lovasok, hogy részt vegyenek a téltemető kavalkádon.

 • Értékteremtő időutazás a családfakutatás

  Hazánkban tizennyolc általános és középiskolai tanár kapott arra lehetőséget, hogy idén februárban az ELTE-n tegye közkinccsé módszertani és tudományos eredményeit.

 • Fogászati kezelőegységet adtak át Bágyogszováton

  A fiatalok szívére nem lehet hatni, így később is előfordulhat, hogy szülőfalujukon kívül találja meg őket a szerelem, ezért valamelyik nagyvárosban képzelik el a jövőjüket.

 • Ízig-vérig pedagógus - Karakai Anna 90 éves

  A pályaválasztásban sokat jelentett számára, hogy tanárai rendre biztatták és amikor kevés remény látszott arra, hogy megvalósítsa terveit, érzései akkor sem hagyták cserben, bízott magában.

 • A klasszikus sportágak mellett újítana a CSSE

  A Csornai Sportegyesület minden egyes megmozdulása a helyiek érdekében történik – mondta Családi János.