Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!

Elismerték Kiss Levente általános iskolai eredményeit

Sokkal könnyebb megtanulni egy tantárgyat, ha az a kedvencek közé tartozik. A rengeteg iskolai elfoglaltság mellett a szórakozásra is elegendő idő jut, csak oda kell figyelni a napi beosztásra – vallja Kiss Levente, aki a nulladik vagy a késői órákig tartó különfoglalkozások mellé még a sportot is be tudja szorítani.

Kiss Levente vehette át az idei tanév végén a csornai Széchenyi iskola legrangosabb díját.
Néhány négyes időnként becsúszott, de nagy átlagban kitűnő bizonyítvánnyal zárta a tanéveket. A fiú szerint érdemes a reáltárgyakkal kezdeni a tanulást, mivel azokkal több a tennivaló. Amennyiben a fáradság jelei mutatkoznak, át lehet térni az irodalomra vagy a történelemre.
a biztos családi háttérben nevelkedő Levente szüleitől mindig megkapta a lelki támogatást, továbbá lehetővé tették neki, hogy az internet és a könyvek segítségével bővítse ismereteit. A versenyekre való utazáshoz inkább a gyorsabb és kényelmesebb személyautót választották, és sokszor a felkészítő pedagógus is velük érkezett. A volt széchenyis szerint tanárai teljes mellszélességgel mögötte álltak. Különösen sokat köszönhet alsós osztályfőnökének, Szalayné Török Ibolyának, aki megszerettette vele a környezetismeret tárgyat. Bognár Amália már a felsőben volt az osztályfőnöke, és négy éven keresztül vállalta a versenyekre való felkészítését Takácsné Nagy Gabriella biológia tanár.
Kiss Levente szabadidejében sokat olvas és értő módon használja a számítógépet, s mindezek mellett gyakran kerékpározik. Ha mégis úgy hozta a helyzet, hogy mérlegelnie kellett, képes volt bizonyos dolgokról lemondani.
– Jó érzés volt, amikor osztályommal együtt tudtunk dolgozni egy-egy projekten, de a kirándulások hangulatára is szívesen visszaemlékezem. Remélem, hogy hasonló jó élményeim lesznek a következő osztályommal is. Szerintem életem során végig fog kísérni az Herman Ottó Országos Biológiai Verseny, mely nagyon fárasztó volt, de nagyon örültem a nyolcadik helyezésnek – fogalmazott Kiss Levente. Az egykori széchenyis diák a Pannonhalmi Bencés Gimnáziumban folytatja tanulmányait. A távolabbi jövőre gondolva a volt nyolcadikas az orvosi pályára készül.

Beküldés dátuma: 2016. 08. 01.

Kapcsolódó hírek

További hírek