Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Beledi sporteredmények

A beledi focistákat nem érte teljesen váratlanul a megyei II.osztályban való harmadik helyezés, sőt, jelenlegi edzőjük már az induláskor az első három hely valamelyikét jelölte meg célul. Ha a fiúk jobb helyezést érnek el, annak természetesen örülnek, de nem akarnak mindenáron bajnokok lenni – jegyezte meg Jakab Zoltán. A BSE elnöke sajnálkozott amiatt, hogy az utánpótlás játékosai a tavalyi harmadikról idén leszorultak a kilencedik helyre. Beleden egyébként nincs akadálya annak, hogy bármely korosztályhoz tartozó, a labdarúgást kedvelő helyi lakos hódoljon a futballnak. Ki-ki bekerülhet az öregfiúk, a felnőttek, az U21-esek vagy a  serdülők közé. – A szigorú MLSZ-előírások bennünket is kényszerítenek arra, hogy minél képzettebb edzőket alkalmazzunk. Az anyagiak ahhoz elegendők, hogy helyben nevelkedett fiatalok versenyeztetését biztosítani tudjuk. A játékosoknak pénzt nem adunk, de biztosítjuk a feltételeket – vázolta a beledi lehetőségeket Jakab Zoltán. A száz éves jubileumára készülő klub tribüntervet készíttetett, és hamarosan visszakerülnek a kapuk a felújított edzőpályára. Amennyiben pályázati forráshoz jutnak, jövő nyáron akár egy nevesebb csapat vendégjátékával ünnepelheti az évfordulót.
A város kézilabdásai a megyei I.osztály középmezőnyében zárták a szezont. A folyamatos fiatalítás és eligazolások miatt két-három éve hanyatlik a  csapat – mesélte Budai Jánosné. Az időközben felfedezett tehetséges játékosokra felfigyelt az ETO  ificsapata is, de a szakosztályvezető abban bízik, hogy őszre visszacsábítják őket. A rosszabb eredményeket az edzőváltással  próbálják orvosolni, valamint a lányok szorgalmának is köszönhetően a pár évvel ezelőttihez képest felkapaszkodtak a középmezőnybe. A tavaszi idény után a lányok megfogadták, hogy a szeptember közepén induló bajnokságra nagy lendülettel készülnek. Budai Jánosné reméli, hogy megszerzik az ötödik-hatodik helyezést.
Beküldés dátuma: 2011. 08. 03.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Dr. Németh Miklós a nagy előd méltó utóda szeretne lenni

  Beled új aljegyzőjének az önkormányzati igazgatás teljesen új területet jelent, de szerencséje van, mert dr.

 • A kapuváriak jövő évi ajándéka - 2021-ben birtokba vehetik az új szabadidőparkot

  A barnamezős beruházás olyan elhagyott üzemi területek felújítását  jelenti, mely  alkalmassá teszi az objektumot a korábbiaktól eltérő, más jellegű újrahasznosításra – tájékoztatta a lakosságot Hámori György, aki szerint  hiánypótló fejlesztés lesz a városban a családok kikapcsolódását szolgáló szabadidőpark létesítése.

 • 2021 januárjától tilos a növényi hulladékégetés

  Jelenleg önkormányzati engedélyhez kötött a kerti hulladékégetés, de 2021. január elsejétől hazánk egész területén tilos lesz ez a tevékenység.

 • A Csornai Múzeum épületének titkai

  A csornaiak hajlamosak azt hinni, hogy pontosan ismerik a premontrei prépostság épületét, ahol az ’50-’70-es években járási központ, valamint házasságkötőterem működött, vagy azokból az időkből, amikor 1989 után visszatértek a szerze-tesek a városba – fogalmazott Aszt Ágnes régész-muzeoló-gus, aki Csorna emblematikus épülete előtt állva kezdte is-mertetőjét a Rábaközi Televízió nézőinek.

 • Még gyakoribb fertőtlenítés a beledi iskolakonyhán

  Televíziós forgatásunkkor frankfurti leves és sajtos metélt készült, mellé almát kínáltak az étkezőknek a beledi iskolakonyhán.