Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Beled vezetője sok feladattal számol a 2018-as esztendőben

A legtöbben családi körben töltötték az ünnepeket. Major Jenő karácsony előtti interjújában azt kívánta a beledieknek, hogy minél jobban használják ki a pihenő adta lehetőségeket.

A város polgármestere arra számít, hogy a korábbiaknál is küzdelmesebb esztendő áll előttünk 2018-ban. Az emberek többnyire a jövőtől egy fokkal mindig jobbat várnak.
– Akár Beledet vagy az országos helyzetet nézem, azért munkánknak meg van az eredménye – fogalmazott Major Jenő, majd összefoglalta az idei esztendőre váró legfontosabb feladatokat. Tavasszal befejeződik a gyakran emlegetett óvodai felújítás, hogy az érintettek végre birtokukba vehessék. A ravatalozó szintén március–április körül fog elkészülni. Jelentős változást idéz elő a belvárosban, ha elkészül a takarékszövetkezet és a téesz iroda közötti területen lévő piactér. A városházát külső burkolattal fogják ellátni, a napközi otthonos konyha pedig külső-belső felújításon fog átesni, ahol technológiai korszerűsítésre is sor kerül. A beledi tornacsarnok küzdőterét is szeretnék modernizálni: 28 millió forintból valósulna meg a burkolat cseréje. Ezenkívül két kilométer hosszú, 3-4 utcányi járdaszakasz építésére készülnek a városban. Az egészségház előtti tér szintén felújításra kerül még az idén – jegyezte meg Major Jenő.

Beküldés dátuma: 2018. 01. 10.

Kapcsolódó hírek

 • Kívül-belül megszépült az evangélikus templom

  Beledben április 13-ára Szemerei János, a Nyugati (Dunántúli) Evangélikus Egyházkerület püspökének prédikációs szolgálatával hálaadó istentiszteletet terveznek a nemrég felújított evangélikus templomban.

További hírek

 • Kapuvár egykori focistája irányítja a KSE-t

  Kapuvár focicsapata nyolc éven át játszott az NB III-ban. A KSE vezetője szerint hullámzó teljesítménnyel, de mégis mutattak valami állandóságot a város sportéletében.

 • Kívül-belül megszépült az evangélikus templom

  Beledben április 13-ára Szemerei János, a Nyugati (Dunántúli) Evangélikus Egyházkerület püspökének prédikációs szolgálatával hálaadó istentiszteletet terveznek a nemrég felújított evangélikus templomban.

 • A Mi Hazánk Mozgalom szimpatizánstalálkozója Csornán

  A Mi Hazánk Mozgalom egyik politikai konglomerátummal sem társul – jelentette ki Toroczkai László csornai látogatása alkalmával.

 • Erős táncos közösség a Pántlika

  A Pántlika Néptáncegyüttestől és az utánpótlásbázist jelentő Timaffy László Alapfokú Művészetoktatási Intézményből lehetőség szerint valamennyi korosztály képviselteti magát évszaktól függetlenül, egész esztendőn át a különböző kulturális rendezvényeken.

 • Céltudatos karatésok a Castrumban

  A fiatal utánpótlás versenyzők eredményeivel 2018-ban a Castrum a legjobb tíz klub között végzett az országos pontversenyben.