Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hirdetés

Beled vezetője sok feladattal számol a 2018-as esztendőben

A legtöbben családi körben töltötték az ünnepeket. Major Jenő karácsony előtti interjújában azt kívánta a beledieknek, hogy minél jobban használják ki a pihenő adta lehetőségeket.

A város polgármestere arra számít, hogy a korábbiaknál is küzdelmesebb esztendő áll előttünk 2018-ban. Az emberek többnyire a jövőtől egy fokkal mindig jobbat várnak.
– Akár Beledet vagy az országos helyzetet nézem, azért munkánknak meg van az eredménye – fogalmazott Major Jenő, majd összefoglalta az idei esztendőre váró legfontosabb feladatokat. Tavasszal befejeződik a gyakran emlegetett óvodai felújítás, hogy az érintettek végre birtokukba vehessék. A ravatalozó szintén március–április körül fog elkészülni. Jelentős változást idéz elő a belvárosban, ha elkészül a takarékszövetkezet és a téesz iroda közötti területen lévő piactér. A városházát külső burkolattal fogják ellátni, a napközi otthonos konyha pedig külső-belső felújításon fog átesni, ahol technológiai korszerűsítésre is sor kerül. A beledi tornacsarnok küzdőterét is szeretnék modernizálni: 28 millió forintból valósulna meg a burkolat cseréje. Ezenkívül két kilométer hosszú, 3-4 utcányi járdaszakasz építésére készülnek a városban. Az egészségház előtti tér szintén felújításra kerül még az idén – jegyezte meg Major Jenő.

Beküldés dátuma: 2018. 01. 10.

Kapcsolódó hírek

  • Járdák, utak felújítása Beleden

    Major Jenő szerint egy-egy felújítás kapcsán ritkábban esik szó arról, hogy a munkálatok ideje alatt is biztosítani kell az intézmények zavartalan működését, ami plusz feladatot jelent az önkormányzatnak.

További hírek

  • Előadás Csornán: Egyéni boldogság időskorban

    Mindig keressük meg az adott nap ajándékát, mely átsegíthet bennünket az időskor nehézségein – javasolta Világosné Rozsonits Erika, aki összefoglalta a Rábaközi Televíziónak a Csornai Írisz Nyugdíjas Egyesületnek tartott „Az időskor boldogsága” című előadását.

  • Tájékoztató a csornai képviselő-testület 2024. február 22-i üléséről

    Első napirendi pontban tárgyalta meg és fogadta el a képviselő-testület az önkormányzat 2023.

  • Járdák, utak felújítása Beleden

    Major Jenő szerint egy-egy felújítás kapcsán ritkábban esik szó arról, hogy a munkálatok ideje alatt is biztosítani kell az intézmények zavartalan működését, ami plusz feladatot jelent az önkormányzatnak.

  • Hagyományőrző programok a beledi óvodában

    Tavasztündérek, pillangók és hercegnők lepték el a beledi óvoda folyosóját a farsangi időszakban, ezenkívül kommandósok és különböző mesehősök népesítették be a csoportszobákat.

  • Rekord a X. Kapuvári Böllérmáj és Gasztronómiai Fesztiválon

    Tíz év kemény munkája kellett ahhoz, hogy országos szinten is jegyezzék a Kapuvári Böllérmáj és Gasztronómiai Fesztivált – értékelte Hámori György polgármester a rangos eseményt, melyen 92 csapat 175 étele és 116 süteménye versengett a 15 szakácsból és 6 cukrászból álló zsűri előtt.

Hirdetés