Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Beled képviselő-testülete alig változott

A szeméthegyek mindig szúrták a szemét, így Szupinger Tamás az elkövetkezendő öt esztendőben is résen lesz. Zsiray Dénest mindig foglalkoztatták a közösség dolgai, ezért alig várja, hogy újból Beledért dolgozhasson. Tömböly Ildikó segítőkészségről vált ismertté a településen.

A beledi választók többsége elégedett a képviselő-testület eddigi tevékenységével, hiszen alig történt változás a helyhatóság összetételében. Szupinger Tamás a választópolgároktól ismét bizalmat kapott, ezért az újonnan bejutott képviselő megköszönte a rá adott voksokat. a testületi ülésen hozott döntéseket mindig alapos felkészülés előzte meg. A bizottsági meghallgatásokon néha heves vita alakult ki a képviselők között, de a testület elé már a kiforrott, és a véleményekkel alátámasztott érvek hangoztak el.
A képviselő szívügye a „szemétügy”.
– Nem mindegy, hogy milyen környezetben élünk, de annak tisztán tartásában a lakosságnak is partnerként kell közreműködnie. Ígéretet kaptunk arra, hogy januártól mindenféle hulladékot el tudunk helyezni a hulladékudvarban – fogalmazott Szupinger Tamás, aki a családi vállalkozásban korán megtanulta, hogy a bevételek tükrében tervezhetik csak a kiadásokat.
Szupinger Tamás örül annak, hogy Tömböly Ildikó személyében hölgy taggal bővült a helyhatóság. Az újonnan megválasztott képviselő igyekszik rászolgálni a bizalomra. Családjával Mihályiból került Beledbe, ahol gyermekkorát töltötte, ezért sok ismerősre, barátra tett szert. A korábban menetlevél-ellenőri, majd titkárnői feladatokat ellátó hölgy jelenleg szállításvezetőként dolgozik. A segítőkész képviselő eddig is napi kapcsolatban volt az emberekkel, akik szívesen fordulnak hozzá ügyes-bajos dolgaikkal.

Az újraválasztott Zsiray Dénes nevéhez fűződik a beledi Glóbusz nap megszervezése. A közélet iránt érdeklődő képviselő szívesen folytatja a munkát, s nem csak településén, hanem szűkebb lakókörnyezetében is élvezi az emberek bizalmát. Az elkövetkezendő években ugyanúgy szeretnék megrendezni a közkedvelt nyári programot, de számítanak a polgármesteri hivatal segítségére is. Az aktuális feladatok megoldásában Zsiray Dénes képviselőtársai mindig partnerek voltak, ezért a későbbiekben is számít az együttműködésükre.

Beküldés dátuma: 2014. 10. 28.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Dr. Németh Miklós a nagy előd méltó utóda szeretne lenni

  Beled új aljegyzőjének az önkormányzati igazgatás teljesen új területet jelent, de szerencséje van, mert dr.

 • A kapuváriak jövő évi ajándéka - 2021-ben birtokba vehetik az új szabadidőparkot

  A barnamezős beruházás olyan elhagyott üzemi területek felújítását  jelenti, mely  alkalmassá teszi az objektumot a korábbiaktól eltérő, más jellegű újrahasznosításra – tájékoztatta a lakosságot Hámori György, aki szerint  hiánypótló fejlesztés lesz a városban a családok kikapcsolódását szolgáló szabadidőpark létesítése.

 • 2021 januárjától tilos a növényi hulladékégetés

  Jelenleg önkormányzati engedélyhez kötött a kerti hulladékégetés, de 2021. január elsejétől hazánk egész területén tilos lesz ez a tevékenység.

 • A Csornai Múzeum épületének titkai

  A csornaiak hajlamosak azt hinni, hogy pontosan ismerik a premontrei prépostság épületét, ahol az ’50-’70-es években járási központ, valamint házasságkötőterem működött, vagy azokból az időkből, amikor 1989 után visszatértek a szerze-tesek a városba – fogalmazott Aszt Ágnes régész-muzeoló-gus, aki Csorna emblematikus épülete előtt állva kezdte is-mertetőjét a Rábaközi Televízió nézőinek.

 • Még gyakoribb fertőtlenítés a beledi iskolakonyhán

  Televíziós forgatásunkkor frankfurti leves és sajtos metélt készült, mellé almát kínáltak az étkezőknek a beledi iskolakonyhán.