Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Balogh Csaba képviselő helyreigazítása

Balogh Csaba független képviselő a Rábaközi Televízió 2011.szeptember 21-i csornai műsorában, illetve a Rábaközi Magazin szeptember 28-i számában a következőket állította:  “Döntés született az önkormányzat jogi képviseletének ellátása ügyében is. Az új jogi szakember –  az eddigihez képest – havi 40 ezer forinttal olcsóbban vállalta el ugyanazt a munkát.”
Ifj .Turi György, a korábbi jogi képviselettel megbízott ügyvédi iroda munkatársa kérésére Balogh Csaba  helyreigazítást tett a televízió stúdiójában: “Tisztelt Csornaiak! Az elmúlt héten beszámolót tartottam az elmúlt önkormányzati hónapban történt eseményekről. Beszéltem az új ügyvédi megbízással kapcsolatos döntésekről. Közben eltelt egy hét, és a polgármester úr fiát foglalkoztató ügyvédi iroda tulajdonosa e-mailban felhívta a figyelmünket arra, hogy valószínűleg tévedés történhetett, illetve aprócska javítást kell eszközölni. Mivel én nem vagyok pénzügyi szakértő, ezért eshetett meg ez az eset, hogy – képviselő társammal történő egyeztetés során – sajnos nem vettük észre azt, hogy bruttó, illetve nettó díjakról beszélünk. Így csak minimális az a költség, amit a jelenlegi ügyvédi megbízással a város meg tud spórolni, de így is alatta van az előző díjnak.”
Az állandó jogi képviseletért és tanácsadásért – mint ahogy az ügyvédi iroda által a rendelkezésünkre bocsátott, mellékelt számlamásolat is tanúsítja – Csorna 201.504 Ft-ot fizetett ki havonta a polgármester fiát foglalkoztató ügyvédi irodának.
Beküldés dátuma: 2011. 10. 12.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Dr. Németh Miklós a nagy előd méltó utóda szeretne lenni

  Beled új aljegyzőjének az önkormányzati igazgatás teljesen új területet jelent, de szerencséje van, mert dr.

 • A kapuváriak jövő évi ajándéka - 2021-ben birtokba vehetik az új szabadidőparkot

  A barnamezős beruházás olyan elhagyott üzemi területek felújítását  jelenti, mely  alkalmassá teszi az objektumot a korábbiaktól eltérő, más jellegű újrahasznosításra – tájékoztatta a lakosságot Hámori György, aki szerint  hiánypótló fejlesztés lesz a városban a családok kikapcsolódását szolgáló szabadidőpark létesítése.

 • 2021 januárjától tilos a növényi hulladékégetés

  Jelenleg önkormányzati engedélyhez kötött a kerti hulladékégetés, de 2021. január elsejétől hazánk egész területén tilos lesz ez a tevékenység.

 • A Csornai Múzeum épületének titkai

  A csornaiak hajlamosak azt hinni, hogy pontosan ismerik a premontrei prépostság épületét, ahol az ’50-’70-es években járási központ, valamint házasságkötőterem működött, vagy azokból az időkből, amikor 1989 után visszatértek a szerze-tesek a városba – fogalmazott Aszt Ágnes régész-muzeoló-gus, aki Csorna emblematikus épülete előtt állva kezdte is-mertetőjét a Rábaközi Televízió nézőinek.

 • Még gyakoribb fertőtlenítés a beledi iskolakonyhán

  Televíziós forgatásunkkor frankfurti leves és sajtos metélt készült, mellé almát kínáltak az étkezőknek a beledi iskolakonyhán.