Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hirdetés

Átadták a Páli Szent Vince-nagydíjat

Olaszi Bence kétszer kapta meg a Páli Szent Vince-díjat: az általános iskola végén, valamint a gimnáziumi érett-ségijét követően. 

A fiatalember szívesen gondol vissza az első nyolc évre, amikor rengeteg tanulmányi versenyen vett részt, azonkívül aktív tagja volt közösségi rendezvényeknek is. Különösen közel állt hozzá a matematika és a fizika, valamint a kémia és az informatika, de a többi tárggyal sem voltak problémái.
Az általános iskola után a Felsőbüki Nagy Pál Gimnáziumban folytatta tanulmányait, mely oktatási intézmény 2019 szeptemberében egyházi fenntartás alá került, így már a Páli Szent Vince Katolikus Gimnáziumban érettségizett. Idén tavasszal a kötelező tantárgyakon kívül fizikából és informatikából is megmérette magát. A végeredmény önmagáért beszél: egy kivételével ötös érdemjegyet szerzett úgy, hogy matematikából emelt szintű vizsgát tett.
Bence egyetemi tanulmányai előtt szeretné maximálisan kihasználni a nyarat, de mellékesen programozással szórakoztatja magát szabadidejében. A győri Széchenyi István Egyetem Villamosmérnöki Karára jelentkezett, mert mindig érdekesnek találta a reáltudományokat.

Beküldés dátuma: 2020. 06. 29.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés