Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!

A szépkorúakat köszöntötték Csornán

Szép hagyomány Csornán, hogy évről évre rendezvényt szervez az önkormányzat a „szépkorúaknak”. A város ezzel kívánja kifejezni tiszteletét és a megbecsülést az időseknek, akik fáradhatatlanul dolgoztak, dolgoznak a családjukért.

Modern világunk a gyors változásokról és az új kihívásokról szól, de az alapvető emberi értékek, mint a szeretet és az összetartás ma is ugyanolyan fontosak. Antal Krisztián szerint az idősek olyan bölcsességgel rendelkeznek, amelyekkel nagy segítségére lehetnek fiataloknak, akik az élet minden területén kamatoztathatják a nyugdíjasoktól átvett élettapasztalatokat.
– Önök azok, akik megmutathatják nekünk az utat a nehéz időkben, és megoszthatják velünk múltjuk tapasztalatait. Hálásak vagyunk önöknek azért, amit a jövőnk érdekében tettek. Szorgalmukkal és áldozatos munkájukkal teremtették meg a lehetőségeket számunkra: hogy tanulhassunk, dolgozhassunk és fejlődhessünk – mondta ifjúsági, sport és kulturális bizottság elnöke, majd így folytatta: – Ma itt állunk az önök áldozatos munkája és eredményei árnyékában, és felelősséggel tartozunk azért, hogy továbbvigyük azokat az értékeket, amelyeket önöktől kaptunk. A világ ma sokkal modernebb és kényelmesebb, az emberi problémák és értékek azonban nem változtak. Bár különbözőek lehetünk politikai nézeteinkben, vallásunkban, gondolkodásmódunkban, de néhány dolog mindannyiunkat összeköt: szeretjük városunkat, hazánkat, nemzetünket, és mindannyiunk számára kiemelten fontos, hogy fenntartható és boldog jövőt építsünk a gyermekeinknek. (Fotó: Tóth Attila)

Beküldés dátuma: 2023. 10. 16.

További hírek