Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

A népszerű programok folytatását ígéri a régi-új igazgató

Az újonnan megválasztott igazgató eredményesnek tartja a szakkörök és a klubok működését, a színházi előadások látogatottságával pedig ugyanúgy elégedett. A siker további titka, hogy a civil szervezetekkel és a művészeti mozgalmakkal jó kapcsolatot ápolnak. Ingyenes rendezvényeikkel azokat a rétegeket célozták meg, akik a fizetős programokra nem tudnának eljönni. Ilyen például a gyapjúszövő, a csuhéfonó és a rajzszakkör. – A kapuváriak nagyon nyitottak a rendezvényekre és vevők az újdonságokra. A nyári fesztiválokra és a őszi-téli programokra mindig sokan eljönnek – mondta az intézményvezető, aki szeretné folytatni azokat a programokat, amelyeket a lakosság a korábbi években már megkedvelt. Némileg újdonságnak számít, hogy a jövőben kiszélesítenék az ismeretbővítő és képességfejlesztő felnőttképzési kínálatukat. Henye Zsuzsanna nem tartja elképzelhetetlennek, hogy az ún. informális tanulási formák mellett a bizonyítványt adó képzésekbe is bekapcsolódnak.
A kapuvári városközpont korszerűsítésének szerves része a művelődési központ és környékének felújítása. A beruházás hivatalos átadásának időpontja október 15-re várható. Az igazgatónő bízik abban, hogy a kivitelező a tervek szerint fejezi be a munkálatokat, s a színházlátogatók már a megszépült épületben kezdhetik a legújabb évadot.
A következő öt évre megválasztott intézményvezetőnek a képviselő-testület támogatása azt jelzi, hogy a város elégedett az eddigi munkájával, és a jövőben is számítanak szakmai tevékenységére. A művelődési központ továbbra is érdeklődik a programokra és a szakkörökre látogatók véleménye iránt, mert a lakosság ajánlásait figyelembe véve még eredményesebb lehet a szabadidő hasznos megszervezése.
Beküldés dátuma: 1970. 01. 01.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Dr. Németh Miklós a nagy előd méltó utóda szeretne lenni

  Beled új aljegyzőjének az önkormányzati igazgatás teljesen új területet jelent, de szerencséje van, mert dr.

 • A kapuváriak jövő évi ajándéka - 2021-ben birtokba vehetik az új szabadidőparkot

  A barnamezős beruházás olyan elhagyott üzemi területek felújítását  jelenti, mely  alkalmassá teszi az objektumot a korábbiaktól eltérő, más jellegű újrahasznosításra – tájékoztatta a lakosságot Hámori György, aki szerint  hiánypótló fejlesztés lesz a városban a családok kikapcsolódását szolgáló szabadidőpark létesítése.

 • 2021 januárjától tilos a növényi hulladékégetés

  Jelenleg önkormányzati engedélyhez kötött a kerti hulladékégetés, de 2021. január elsejétől hazánk egész területén tilos lesz ez a tevékenység.

 • A Csornai Múzeum épületének titkai

  A csornaiak hajlamosak azt hinni, hogy pontosan ismerik a premontrei prépostság épületét, ahol az ’50-’70-es években járási központ, valamint házasságkötőterem működött, vagy azokból az időkből, amikor 1989 után visszatértek a szerze-tesek a városba – fogalmazott Aszt Ágnes régész-muzeoló-gus, aki Csorna emblematikus épülete előtt állva kezdte is-mertetőjét a Rábaközi Televízió nézőinek.

 • Még gyakoribb fertőtlenítés a beledi iskolakonyhán

  Televíziós forgatásunkkor frankfurti leves és sajtos metélt készült, mellé almát kínáltak az étkezőknek a beledi iskolakonyhán.