Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!

A nap 24 órájában edzhetnek a csornaiak a Széchenyi téri sportparkban

Profi sportolók és a szabadidős testedzés megszállottjai egyaránt előszeretettel használják a csornai Széchenyi iskola mellett lévő, az egykori játszótér helyén kialakított fitnessparkot. A város polgármestere nemcsak annak örül, hogy fiatalok és idősek egyaránt látogatják a nemrég átadott szabadtéri sporteszközöket, de láthatóan óvják is a település egyik legújabb fejlesztését.

Dr. Bónáné dr. Németh Katalin szerint a szalagátvágások jó alkalmat kínálnak arra, hogy ha csak rövid ideig is, de együtt örülhessenek a pályázati munkában és a kivitelezésben résztvevők az elért sikereknek. Köszönet illeti a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumot, mert forrást biztosított a 150 m2 alapterületű, ún. „D” típusú csornai sportpark létrehozásához – fogalmazott a város polgármestere, majd hozzátette: Gyopáros Alpár országgyűlési képviselő az elejétől kezdve figyelemmel követte a beruházás megvalósítását.
A városvezető arról is beszélt, hogy már a 2014-es megválasztásakor elhatározta, szeretné pótolni a korábbi lemaradásokat. – Nagyon sok mindent csináltunk, de még rengeteg dolog van előttünk – fogalmazott dr. Bónáné dr. Németh Katalin.
Szabó Dávid önkormányzati képviselő szerint nem pusztán sportparkot, hanem egy fontos közösségi teret adtak át a Jézus szíve templom mellett. Az edzési lehetőséggel nemtől, kortól, valamint fizikai állapottól függetlenül bárki élhet. A választókörzet képviselője hozzátette: mindenki a saját kreativitására hagyatkozva dönti el, hogy milyen mozgáselemeket alkalmaz sportolás közben. A saját súlyos edzést a szakértők is jó zsírégető, izomerősítő mozgásformának tartják. A sérülések elkerülése érdekében stabil és biztonságos gumiréteget helyeztek el a szabadtéri pálya aljzatára. Szabó Dávid arra kérte a csornaiakat, hogy felelősségteljesen használják a kihelyezett eszközöket.

Beküldés dátuma: 2019. 08. 06.

Kapcsolódó hírek

További hírek