Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hirdetés

A Mi Hazánk Mozgalom szimpatizánstalálkozója Csornán

A Mi Hazánk Mozgalom egyik politikai konglomerátummal sem társul – jelentette ki Toroczkai László csornai látogatása alkalmával. A pártelnök előrevetítette: nemzetállamok nélküli birodalom van kialakulóban.

Az elvtelenség, a hatalomvágy mentén jött létre – a Momentumot, az LMP-t, a Jobbikot, a Párbeszédet, a DK-t, az MSZP-t magában foglaló – egyesült balliberális tömb, melynek a Mi Hazánk Mozgalom nem kíván a tagja lenni – fogalmazott Toroczkai László. Szerinte a Fidesz sem oldja meg a magyar emberek tízezreit tönkretevő problémákat. A „bohózatba illő, bankárok által létrehozott mesterséges forradalmaknak” sem látják értelmét, ezért az emberek valós képviseletére esküdtek fel.
A nemzetstratégiailag megfelelő kormányzati törekvéseket viszont támogatni fogják – hangzott a nyilatkozatban. A riportalany példaként hozta fel a családpolitikai intézkedéseket, valamint a migráció megállítását. Az elvándorlást is meg kellene akadályozni, mert ha nem vigyázunk, az ENSZ prognózisa szerint az évszázad végére alig több mint hatmillió magyar fog élni hazánkban.
A magyar–szerb határon lévő Ásotthalom település polgármestere arra emlékeztetett, hogy már 2013-ban megtapasztalta az illegális bevándorlás negatív hatásait, ezért jelezte is a Fidesz-kormánynak a problémát. 2015 nyaráig az Európai Unióra hivatkozva elvetették a kerítésépítésre vonatkozó javaslatait. – Ehhez képest, amikor észlelték, hogy milyen sok magyar ember támogatja az elképzelésemet, gyorsan megvalósították. A Mi Hazánk is meg akarja állítani a bevándorlást. Nekünk nem a pártérdek az első, hanem a nemzet. Nemzeti alapokon álló pártként azt is látjuk, hogy egy ország gazdasági értelemben is csak akkor lehet fejlődőképes, ha van nemzeti önazonosság-tudat, ha az emberek büszkék a magyarságukra – mondta a huszonkét éve politizáló Toroczkai László, aki hiányolja a fiatalok nemzeti öntudatát erősítő alkotásokat. Érdemes megismertetni a gyerekekkel a morális tartást, az igazságosságot magában hordozó Mátyás király történeteit, vagy a nagyobbakkal az egri várvédők hősies tetteit.
A megszólaló nehezményezte, hogy a munkanélküliséget tessék-lássék módon próbálják felszámolni a valódi értékteremtő tevékenységet nélkülöző közmunkaprogrammal. A balliberális tömb ténykedését a nemzeti vagyon is megszenvedi, gazdasági erő nélkül pedig kiszolgáltatott marad hazánk – állapította meg Toroczkai László. Úgy gondolja, hogy az unió nyíltan törekszik az Európai Egyesült Államok megteremtésére, ahol az egyes országok csak arctalan fogyasztókká válnak. A Mi Hazánk ezzel egyértelműen szembemegy, és ha rajta múlik, Magyarország olyan önálló, szuverén államként működik, ahol a dél-amerikai mintájú nagybirtokok helyett a hazai mezőgazdaság lesz a meghatározó.

Beküldés dátuma: 2019. 02. 13.

További hírek