Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

A középmezőnyben való megmaradás a cél

Nem a legfényesebben, de nem is a legrosszabbul teljesítettek a beledi focisták a 2013/214-es bajnokság ideje alatt. Átlagosnak mondható eredményük a tabella tizenegyedik helyére volt elegendő.

Beled labdarúgóinak az őszi indulás nem teljesen úgy sikerült, ahogy tervezték. Igaz, alig változott a keret összetétele a kezdetektől: egy játékos távozott a csapatból, társa sokáig külföldön dolgozott, a kapus pedig huzamosabb ideig sérüléssel küszködött. Annyi pontot azért mindig sikerült szerezniük, hogy megőrizték létjogosultságukat a megyei első osztályú bajnokságon belül.
A technikai feltételek általában megfelelőek, a pályázati pénzekből is csurrant-cseppent valamennyi, így megújul a pálya környéke, új kispadok és kapuk lesznek elhelyezve. Az egyesület  állandó főszponzora az önkormányzat, ezért a pénzhiány sosem gátolta a játékosok előmenetelét. Köztudott, hogy Beledben főleg a helyben élő focistákra alapoznak.
– Amatőr csapat vagyunk, ezért nem mindenki tud edzésre járni, mert tanul vagy két műszakban dolgozik – említette  a nehézségeket Prim László. A szakosztályvezető szerint azzal, hogy bekerült a csoportba a Csorna,  a nagy múltú DAC, vagy a Nyúl, mindenképpen erősebb lett a mezőny. Számukra továbbra is a középmezőnyben való megmaradás a cél.

Beküldés dátuma: 2014. 06. 30.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Dr. Németh Miklós a nagy előd méltó utóda szeretne lenni

  Beled új aljegyzőjének az önkormányzati igazgatás teljesen új területet jelent, de szerencséje van, mert dr.

 • A kapuváriak jövő évi ajándéka - 2021-ben birtokba vehetik az új szabadidőparkot

  A barnamezős beruházás olyan elhagyott üzemi területek felújítását  jelenti, mely  alkalmassá teszi az objektumot a korábbiaktól eltérő, más jellegű újrahasznosításra – tájékoztatta a lakosságot Hámori György, aki szerint  hiánypótló fejlesztés lesz a városban a családok kikapcsolódását szolgáló szabadidőpark létesítése.

 • 2021 januárjától tilos a növényi hulladékégetés

  Jelenleg önkormányzati engedélyhez kötött a kerti hulladékégetés, de 2021. január elsejétől hazánk egész területén tilos lesz ez a tevékenység.

 • A Csornai Múzeum épületének titkai

  A csornaiak hajlamosak azt hinni, hogy pontosan ismerik a premontrei prépostság épületét, ahol az ’50-’70-es években járási központ, valamint házasságkötőterem működött, vagy azokból az időkből, amikor 1989 után visszatértek a szerze-tesek a városba – fogalmazott Aszt Ágnes régész-muzeoló-gus, aki Csorna emblematikus épülete előtt állva kezdte is-mertetőjét a Rábaközi Televízió nézőinek.

 • Még gyakoribb fertőtlenítés a beledi iskolakonyhán

  Televíziós forgatásunkkor frankfurti leves és sajtos metélt készült, mellé almát kínáltak az étkezőknek a beledi iskolakonyhán.