Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!

A kis-csornaiaknak régi vágya valósul meg

– Csak a köszönet hangján tudok szólni mindazokhoz, akik segítettek a program megvalósításában, vagyis a gyerekek nagy örömére műfüves pálya épült a kis-csornai óvodában – nyilatkozta Bella Rudolf, aki az átadóünnepségen meggyőződhetett arról, hogy milyen mozgáslehetőséget biztosít a pálya a kicsiknek.

– Ahhoz képest, hogy pár évvel ezelőtt még arról volt szó, hogy bezárásra kerülhet a kiscsornai óvoda, most úgy tűnik, nagy fejlődésnek indul. Felépült a műfüves pálya, nyáron elkezdődik az épület korszerűsítése, ami a teljes tetőszerkezet felújításából, a nyílászárók cseréjéből áll – magyarázta az önkormányzati képviselő. Reményei szerint jut pénz a belső felújításokra is. Bella Rudolf annak örülne igazán, ha a projekt költségvetése mindemellett lehetővé tenné az óvoda környezetének megújítását.
Hozzátette: Kis–Csornán az elmúlt hónapokban fejeződött be a Kis–Sziget utca felújítása, amely a Sziget és a Szegfű utcát köti össze, így nem kell feleslegesen forgolódniuk az óvodához autóval érkező szülőknek. A kis–csornaiak nagyon régi vágya valósulhat meg még az idén: 700 méter hosszan új aszfaltburkolattal látják el a Rét utcát egészen a Páva utca csatlakozásáig, az Irinyi utcától pedig 5 méter széles és murva padkával ellátott aszfaltozott út fog épülni.

Beküldés dátuma: 2019. 06. 11.

Kapcsolódó hírek

További hírek